Поръчка

Как да поръчаме!


ПОРЪЧКА
Преди да поръчате продукт от електронният магазин е необходимо да се регистрирате, като попълните формуляра за регистрация. Всички данни попълнени от Вас са конфиденциални и няма да бъдат предоставяни на трети лица.
След получаване на Вашето потребителско име и парола, може да пристъпите към оформяне на поръчката. Всяка поръчка Ви задължава и не може да бъде отказвана или променяна. При получаване на поръчка, ние ще се свържем с Вас за потвърждение. Моля, имайте предвид, че поради спецификата на предлаганите продукти, поръчки се изпълняват след получаване на предварително капаро в размер на 50% от крайната сума.

МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ
При завършване на покупката, ще получите от нас имейл с подробна информация за банковите реквизити на нашата сметка. След получаване на капарото от 50% от крайната сума, Вашата поръчка ще започне да се изпълнява. В срок от 7-10 работни дни от получаване на капарото, Вашата поръчка ще бъде изпълнена и изпратена до посоченият от Вас адрес. Останалата сума се заплаща на куриера при доставяне на поръчката.

НАЧИНИ НА ДОСТАВКА
Цената на доставката може да варира в зависимост от населеното място. За да проверите сумата по Вашата доставка, може да използвате тарифния калкулатор на куриерски служби в страната.
Вашите продукти ще бъдат доставени в рамките на работната седмица, в срок до 3 работни дни за София и 5 за страната.

 

Разработен от Консулт Софт
SVATBENPRINT.COM © 2019