Notice: session_start(): ps_files_cleanup_dir: opendir(/var/cpanel/php/sessions/ea-php55) failed: Permission denied (13) in /home/svatbenp/public_html/system/library/session.php on line 11

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/svatbenp/public_html/system/library/session.php:11) in /home/svatbenp/public_html/index.php on line 177

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/svatbenp/public_html/system/library/session.php:11) in /home/svatbenp/public_html/system/library/currency.php on line 45
Условия за ползване

Условия за ползване

 

Условия, срокове & доставки

 

Плащане

SVATBENPRINT.com изисква минимум на депозита 50%, преди започване на работа, като остатъка се заплаща при доставка.

Плащането може да стане по няколко начина.

 

По банков път или EPAY

Банка: ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА

BIC: FINVBGSF
IBAN:  BG75FINV91501015859503
 
АЛЛА ПРИНТ ЕООД

 

*Моля, проверете наличните методи за плащане.

 

Разплащания и Сигурност

PayPal предлага една от най – сигурните начини на плащане онлайн.

За повече информация относно Paypal, моля, посетете сайта им на www.paypal.com

 

Защита на данните и поверителност

SVATBENPRINT.com  се ангажира за защита на неприкосновеността на личния живот на нашата интернет потребители и клиенти.

Всяка лична информация, предоставена от посетителите на нашия сайт ще бъдат обработвани в съответствие с принципите, установени в Закона за защита на данните. SVATBENPRINT.com не споделя информацията, предоставена от нашия уебсайт потребител с трети страни.

Връзки от нашия сайт може да отведе потребителя към външни сайтове, които не са обхванати от нашата политика за поверителност. Invitation Print Studio.com не може да поеме отговорност за съдържанието и функционирането на тези външни сайтове.

 

Ценообразуване

Цените подлежат на промяна без предварително известие.

Направените поръчки през нашият сайт или по друг начин, посочен в Invitation Print Studio.com имат валидност 3 месеца, след внасянето на депозита, освен ако няма някаква уговорка между SVATBENPRINT.com и клиента.

 

Материали и производство

Всички наши продукти са индивидуално ръчно изработени оттам неизбежно малки разлики могат да се появят. Понякога може да има леки вариации между използваните продукти и тези на снимката на нашия уебсайт, както и леки промени в размера, тъй като работим с различни печатни фирми и фирми за арт и хоби материали, и от там леките изменения в печата,размера и използваните материали. Това е така, защото някои продукти може да не са достъпни от нашия доставчик и заместващи продукти трябва да бъдат набавени.

В този случай ние ще ви уведомим и ще изискваме вашето одобрение, преди да започнем изпълнението  и обработката на вашата поръчка.

 

Доставки

Доставката е за ваша сметка, освен ако няма промоции и обявена безплатна такава в момента на вашата поръчка.

*Моля, проверете наличните методи за доставка.

Имате право да изберете фирмата за доставка,(овен ако не е изрично упомената фирмата за транспорт на нашите продукти ) както датата на доставяне на  адреса.

Моля, проверете  текущи промоции, обявени в нашият сайт

 

Безопасност

Поради използването на малки парченца, камъчета и декоративни материали, ние препоръчваме, нашите продукти да се съхраняват на места, недостъпни за деца.

 

Анулации и възстановявания

В случай на отмяна на SVATBENPRINT.com  си запазва правото да запази 50% депозит, aко работата вече е започнала, подари персонализирането на всяка поръчка.

Моля, свържете се с нас незабавно, ако не сте доволни от нашите продукти и ще направим всичко възможно, за да се отстрани проблема.

 

Авторско право

Всички рисунки, текстове и снимки, поместени на нашия сайт са обект на авторско право © на SVATBENPRINT.com

 

Разработен от Консулт Софт
SVATBENPRINT.COM © 2019