Чести въпроси

Често задавани въпроси.


Намерете отговорите си бързо и лесно!
Ако не ви се чете - ни се обадете, чрез SKYPE или VIBER free call 00879382877


Как мога да си поръчам продукт от 
SVATBENPRINT.com?

За да направите своята поръчка в нашият online магазин, Вие трябва да се регистрирате. След което да изберете желаните от Вас продукти. С натискането на бутон „Поръчвам“, Вие заявявате Вашата поръчка. Ние ще се свържем с Вас до 24 часа, за да потвърди ме поръчката Ви. Поръчка може да направите и директно чрез формата ни за контакт, както и на посеченият e-mail адрес или телефон.
*Поръчката започва да се обработва след одобрението на дизайна, който ще ви изпратим и авансово плащане в размер на 50% от стойността на вашата поръчка!

Мога ли да поръчам мостра на избраната от мен покана? 
Ние ви съветваме да поръчате мостри от нашите покани с цел напълно да се възползвате от високото качество на нашите хартия и печатни техники. Доставката с куриер е за ваша сметка? 

Мога ли да използвам текст, различен от посоченият?
Може да ни изпратите текста, който желаете, като e-mail на SVATBENPRINT@YAHOO.COM ИЛИ STUDIO@SVATBENPRINT.COM
Какво е времето за изпълнение на дадена поръчка?
Времето за изпълнение е 10 работни дни след одобрение на дизайна, на избраният от вас продукт и авансово плащане, което е в размер на 50% от стойността на вашата поръчка.
Ако имам различна от вашата идея за покана. Можете ли да я реализирате?
В случай, че предложените от нас покани не отговарят на Вашите желания, Ние от 
SVATBENPRINT.com с радост ще я реализираме.
Като мострата е безплатна и можем да ви изпратим на посочен от вас адрес чрез куриер за Ваша сметка.
В случай, че имате собствена идея, не се колебайте да се свържете с нас.

Какво прави 
SVATBENPRINT.com различни? 
За разлика от повечето онлайн компании, ние правим много повече от това просто да предлага уеб услуги за печат. С invitationprintstudio .com можете да персонализирате вашите картички по безброй различни начини.

Може ли да доставите от Вашите Продукти на международен адрес? 
Ние можем да доставим наши продукти до всяка точка на света чрез DHL International или други куриерски служби, извършващи международни доставки. Като срокът зависи от държавата в която се намирате. 
Други методи за доставка са на разположение при поискване.
Какви са куриеските опции и колко струват те?
Ние предлагаме няколко възможности за доставка . Работиме най - често със EKONT и имаме сключен договор със Спиди.

Други фирма, които са на наше разположение са: Еконт Експрес, Сити Експрес, както и Международни куриерски служби. Други методи за доставка са на разположение при поискване.

Каква е вашата политика за връщане на продукти закупени от Вас? 
Ние сме уверени, че ще бъдат доволни от качеството на нашите продукти, но ако не сте доволни поради каквато някаква причина, моля свържете с нас в рамките на 2 дни от получаване на вашата поръчка. 

Връщането на закупена стока е един от начините за удовлетворяване на рекламация в случай на дефект. Без проява на несъответствие потребителите могат да се откажат от сделката в срок от 14 дни само ако са я сключили от разстояние. Това са възможностите за отказ от покупка, предвидени в ЗЗП.

14 - дневният срок за отказ на важи за всички покупки, а именно, стоки изработени по поръчка и стоки с индивидуален дизайн и явно персонализирани. Вашите сватбени покани, подаръци и аксесоари са строго индивидуални и изработват по поръчка. Вашите продукти са продукти с поръчение, което ги прави негодни за продажба на трети лица и не могат да се препродават.

Всички поръчки се обработват след одобрение на дизайн, цвят и форматиране и т.н. 

Връщане на стока с аргумент, че не допада на потребителя и не е подходящ цвят и пр., не е предвидено в закона, освен в случаите, когато сделката е сключена от разстояние или извън търговски обект.

Мога ли да видя копие от моята поръчка, преди да се отпечата? 
Да, можем да Ви изпратим копие от Вашите поръчани продукти на желан от Вас адрес, като доставката е за ваша сметка или да дойдете на място.

Мога ли да поръчам само пликове или само покани?
Да, можете да поръчате пликове и покани поотделно.
Към всяка покана, предлагаме и пликове, които ги изработваме ние. Те могат да бъдат различни по цвят форма и размер.
При поръчване само на пликове се изготвя персонална оферта със калкулирана цена за плик. При поръчка само на плик е необходимо да ни изпратите и точният размер на поканата, за да изработим плик точно за нея.

Разработен от Консулт Софт
SVATBENPRINT.COM © 2019